top of page
_W4A3096.jpg

Om Siiri

Det bästa jag vet är att bidra till andras utveckling och välmående, varför jag fullkomligt älskar att både undervisa och att coacha. Min bakgrund inom den hektiska och ofta stressiga affärsvärlden är en av orsakerna till varför jag vid sidan om mitt heltidsjobb inom marknadsföring idag även jobbar som både yogalärare och som coach. 

 

För mig skapar yogapraktiken ett utrymme för att komma närmare mig själv, både fysiskt och mentalt. En grundförutsättning och ett ultimat verktyg för att släppa omvärlden och för att skapa styrka, smidighet, kontroll samt även att släppa kontrollen för att utforska vad som händer.

Mitt mål är att skapa ett lekfullt, nyfiket och dedikerat utrymme för så väl nybörjare som erfarna yogisar. Ett utrymme där du får möjligheten att landa in i dig själv och/eller helt enkelt röra på dig, bara för att det är kul eller för att du mår bra av det. Under passen får du ofta chansen att utmana dig fysiskt, utan att någonsin känna att det är ett måste om det inte känns bra i stunden. Jag kombinerar ofta praktiken till stärkande musik och skapar klasser med varierande format och fokus.

Jag är en 36-årig finlandssvensk yogini, bosatt i Stockholm. ​​​​Du kan läsa mer här om de yogastilar jag undervisar inom. Jag håller klasser på svenska, engelska eller finska, utifrån din preferens. Jag erbjuder bl.a. PT-träning, gruppklasser, privata gruppklasser, yoga för speciella tillställningar samt arbetsplatsyoga.

Utöver yoga erbjuder jag även coachningssamtal för dig som känner att du vill bolla tankar om hur du skulle kunna och vilja utvecklas i ett arbetssammanhang. Läs mer om det här.

Du kan även höra av dig här.

 

Namaste

namn.jpg

Certifiering

200h Ashtanga, Vinyasa, Hatha, Yoga Nidra

40h Rocket Vinyasa

40h Yin Yoga

bottom of page