top of page
Rekommendationer

Nedan finner ni rekommendationer från yogalärare, yogaelever, samt personer som jag coachat.

För att höra mer om upplevelser från Yogaretreats, klicka in dig här.

För Coachning

Sandra
Blivit coachad på arbetsplatsen

Jag upplever att Siiri ser ens styrkor och lyfter fram det. Att hon pushar en och inspirerar en att ta tag i bitar man behöver jobba på. Att hon ger en verktyg att nå dit man vill komma. Jag tycker att Siiri är lyhörd, analytisk pedagogisk och en problemlösare. Lugn och trygg som hjälper en att se på situationer med nya ögon. Hon plockar ut de viktiga delarna ur det man säger och sammanfattar. Hon har hjälpt mig att få ett bättre självförtroende som chef och ledare men även som person.

Andreas
Blivit coachad på arbetsplatsen

Jag kan starkt rekommendera Siiri. Hon är ödmjuk, lyssnar och sätter dig som människa först. Hon ser till att möta dig där du är och pusha dig till att bli bättre. Hennes starkaste sida är just att alltid kunna göra framsteg, med glädje och dig/teamet som prio 1.

Som coach
Anniken
Blivit coachad på arbetsplatsen

Från första gången jag träffade Siiri har jag beundrat hennes positiva energi. Hon är en av de mest entusiasmerande ledare jag har haft förmånen att arbeta med. Hon brinner för att utveckla andra människor och hennes sätt att leda fick mig att prestera mitt bästa. Siiri gav mig inspiration, stöd & råd samtidigt som hon utmanade mig att tänka nytt för att nå mina mål. När jag tänker på Siiri, tänker jag på hennes kreativitet, förmåga att lyssna och att lyfta andra. Hon är en stor inspiratör!

Från Yogalärare
Mats
Blivit coachad på arbetsplatsen

Jag har haft förmånen att ha Siiri som min ledare under en period. Det som utmärker Siiri är hennes enorma engagemang för att vilja få en att både prestera och utvecklas. Hon är nyfiken och ställer relevanta frågor om ens arbete, är rak och tydlig i sin kommunikation. För min egen del, så coachade Siiri mig i områden som handlade om att inspirera andra människor i arbetet med kundservice. Hon lyckades verkligen lyfta fram det bästa hos mig. Detta är jag oerhört tacksam för och kommer att ha med mig framöver i både mina framtida arbetsplatser men även privat! Sedan något som inte får glömmas .. Siiris leende och glädje är en stor viktig aspekt i viljan att ta till sig hennes coachning! Rekommenderar Siiri varmt!

Sofia
Blivit coachad på arbetsplatsen

Siiri är en varm och inspirerande person som jag haft som förmån att ha som coach under nästan ett år, en tid jag är väldigt tacksam för.

Hon har alltid coachat mig och i rätt riktning för att jag skall utvecklas och nå mina mål – viket jag alltid gjorde!

Jag har utvecklats både i arbetslivet och privat.

Hon är lyhörd med en fantastik energi och en riktig inspiratör som alltid har ett leende på läpparna.

Jag vill varmt rekommendera Siiri.

Caroline
Blivit coachad på arbetsplatsen

Jag träffade Siiri tidigt i min karriär och känner än idag en enorm tacksamhet över att ha fått arbeta tillsammans med henne.

Jag hade tydliga mål om vart jag ville komma och Siiri var mitt bollplank och gav mig verktyg på vägen för att lyckas. Hon såg tidigt att jag hade ett stort behov av att utvecklas på arbetsplatsen och gav mig utrymme och möjligheter för att växa både som ledare och som person. Siiri vågade utmana mig. Hon såg mina styrkor och hur jag skulle använda dem på bästa sätt i mitt arbete. Hon vågade se inom vilka områden jag kunde utvecklas och pushade mig i rätt riktning.

Siiri är en fantastisk ledare som alltid fick mig att prestera mitt yttersta. Hon är inte rädd för att lyfta sina kollegor och hennes härliga energi och positiva inställning gjorde att hon ständigt inspirerade mig och alla andra på arbetsplatsen!

Linn
Blivit coachad på arbetsplatsen

Siiri är en fantastiskt duktig problemlösare som ser möjligheter istället för hinder och som ger rätt vägledning och verktyg i situationer där man själv har fastnat. Hon är oerhört kompetent inom ledarskap och har förmåga att tänka utanför boxen vilket resulterar i många kreativa lösningar och idéer. Jag fick under tiden vi arbetade tillsammans möjlighet att utvecklas tack vare henne.

Från Yogalärare

Shay.jpg

Shay Perez
Yoga Teacher

I have had the pleasure of practicing with Siiri for more than 3 years and her sensitivity as a teacher and practitioner have been a source of inspiration for me regularly. Siiri brings a sense of raw honesty, playfulness and curiosity to every session and delicately shares it with the room.

anna h_edited.jpg

Anna Hultman
Yoga Teacher

Siiri is a really good, and perhaps more important, inspiring yoga teacher.

 

I’ve had the pleasure of knowing Siiri as a dedicated yoga student for many years, and she's always ready to learn and grow. So it is no surprise that her readiness to evolve put her on the path of becoming a great yoga teacher.

 

Having had the opportunity of taking Siiri’s class it seems that she has really selected the best from all prominent teachers she has studied with and then gone and made it all her own. Her class is dynamic, fun and inspiring - and I love her music!

 

If you get the opportunity I would recommend you to take a class or even go on a retreat with Siiri. She is a teacher who has a lot to offer, independent of your level and previous experience of yoga. She will make you work, sweat and laugh while also, with her beautiful voice and grounded calmness, helping you get a little closer to yourself. And in he end that's what yoga is all about.

Från Yogaelever

Från Yogaelever

Emma
Yogaelev

Siiris passion och kunskap får en att bara vilja fortsätta, att utvecklas, och lära sig mer. Fantastisk lärare, både pedagogisk och alltid med glimten i ögat.

Anonym kursdeltagare
Yogaelev

Lättsam yoga och inte så stelt som det kan vara. Öppet och välkomnande. Siiri är pedagogisk, tydlig och inspirerande

Jan
Yogaelev

Siiri är fantastisk

Anna-Karin
Yogaelev

Siiri är tydlig, behaglig, inspirerande.

Jonne
Yogaelev

Siiri är lugn och pedagogisk, bra på att förklara helheten. Jag har kört yoga 25-30 gånger, men aldrig kännt mig så trygg i den som efter nu.

Erik
Yogaelev

Siiri är varm och pedagogisk samt otroligt positiv.

bottom of page